Farrado Ankka Kuivaruoka | Viljaton Ruoka

Tuotenumero
68-606-M25-C110-1359
Farrado Ankka Monoproteiiniruoka 53% Ankanlihaa, lisäksi Perunaa ja Herneitä Viljaton Kuivaruoka Koiralle | Ei keinotekoisia säilöntä-, maku- ja väriaineita | GMO vapaa Farrado Ankka (Ente) on huippuluokan täysravinto, joka on valmistettu erittäin korkealaatuisista eurooppalaisista raaka-aineista Euroopassa. Se sopii useimmiten myös allergikoille ja herkkävatsaisille koirille. Farrado Ankka on: - 100 % viljaton - Biologisesti optimaalinen resepti. Erittäin hyvin sulava monoproteiinikoostumus sisältäen runsaasti lihaa - Sisältää vatsan hyvinvointia lisääviä prebiootteja FSO ja MSO. - On luontaisesti hypoallergeeninen, sopii hyvin myös koirille joilla on allergisia reaktioita tai ruokaintoleranssia. - Ei sisällä keinotekoisia säilöntä-, maku- ja väriaineita - Ei sisällä soijaa, naudanlihaa ja maitotuotteita - Ei sisällä K3-vitamiiinia - Raaka-aineina vain korkealaatuista EU:sta peräisin olevaa lihaa, perunaa ja vihanneksia. Koostumus: Tuore ankanliha (min. 28%), kuivattu ankka (min 25%), peruna, herne, kanaöljy*, pellavansiemen, panimohiiva (B-vitamiinin lähde), juurikasmassa, seljanmarjakuitu, merilevä, natriumkloridi, FOS, MOS, yucca-uute. Säilötty tokoferoleilla. Ravitsemukselliset lisäaineet: Vitamiini A 15.000 IE/kg), Vitamiini D3 (1.000 IE/kg), Vitamiini E (all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti) 115 mg/kg), rautakarbonaatti 63 mg, kupari (kupari-II)-sulfaatti 48 mg/kg, mangaani(II)-oksidi 77 mg, koboltti (II)-karbonaatti mono 3 mg, sinkkioksidi 49 mg, kalsiumjodaatti anhydraatti 9 mg, natrium seleniitti 12 mg. Ainekset: Proteiini 29%, Rasva 18%, raakakuitu 2,5%, tuhka 7,6%, kosteus 8%, kalsium 1,3%, fosfori P 1,1% *Farradon resepteissä käytettävä kananrasva ja kanaöljy suodatetaan ja puhdistetaan proteiinimolekyylien poistamiseksi ja näin ollen se on turvallista syöttää kissoille ja koirille, joilla on kana-allergia (todellinen ruoka-allergia on immuunivaste proteiineille). Pakkauskoot: 1kg ja 4kg sekä 12kg erikoistilauksesta.
Ei varastossa

Käytä mittanauhaa ja mittaa seuraavasti:

Koiranmittauskuva
  1. Mittaa kaulanympärys pannan kohdalta.
  2. Mittaa rinnanympärys etujalkojen takaa.
  3. Mittaa selän pituus kaulan takaosasta hännän tyveen.
  4. Mikäli koirasi on roteva tai erittäin runsaskarvainen suosittelemme, että valitset seuraavan koon.

Huomioithan, että valikoimassamme on tuotteita eri valmistajilta ja koot vaihtelevat valmistajien mukaan. Sen vuoksi kannattaa katsoa jokaisen tuotteen kohdalta juuri kyseisen valmistajan kokotaulukko. Haalareissa suosittelemme aina väljempää kokoa, jotta koirasi pystyy liikkumaan vapaasti. Jos koirallasi on paksu turkki tai olet kahden koon välillä, ota aina suurempi koko. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne kokojen suhteen.

Kirjoita oma arvostelusi

Kirjoita oma arvostelusi

DiivaDogin jäsenenä voit arvostella tuotteita verkkokaupassa. Arvostelujen määrää ei ole rajattu: voit kirjoittaa niin monta arvostelua kuin haluat. Kirjaudu klikkaamalla tästä tai liity klikkaamalla tästä.