Tarjous Kissaperheelle! Mr. Smell Lattianpesuaine Flower + Kissan Pissanhajun Poistaja Suihke | Bioentsyymi-tuotteet | Puhdistaa, Poistaa Hajut, Raikastaa, Ehkäisee merkkailua

Arvostele ostamasi tuote – palkitsemme parhaat kommentit!

2 TUOTETTA PAKETISSA


1. Lattianpesuaine  eliminoi lemmikin pissan pääaineosan, eli virtsahapon. Hajua poistava vaikutus perustuu moderniin bio-entsyymiteknologiaan. Tuote on täysin biohajoava ja turvallinen sekä eläimille että ihmisille. Poistaa vaikeammatkin tahrat!


Käyttöohje: Laimenna 1 korkillinen/ 5 litraan vettä. Ei tarvitse huuhtoa, paitsi ruokintaan käytettäviltä pinnoilta. Ei lasten ulottuville. Jos ainetta niellään on mentävä heti lääkäriin ja näytettävä pakkaus!

Lattianpesuaineen pakkaus: Pullo, 1l.2. Suihke


Suihke eliminoi virtsahapon, joka on pissan pääainesosa. Tuote on täysin biohajoava ja turvallinen sekä eläimille että ihmisille.


Suihkeen Käyttöohje: Poista näkyvä pissa ja muu lika. Suihkuta perusteellisesti alue mikä tuoksuu pahalle. Odota kunnes suihkutettu alue on kuiva. Toista tarvittaessa.


Tärkeää: Ennen ensimmäistä käyttökertaa varmista käsiteltävän kohteen värinkestävyys suihkuttamalla tuotetta pienelle alueelle aluella joka jää piiloon.


Pakkaus: Suihkepullo 500ml

Saatavuus: Loppu varastosta

23,95 €

Tilaukset lähtevät meiltä yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa, usein jopa tilauspäivänä.

DiivaDog & Co:n jäsenet saavat enemmän alennuskuponkeja ja tarjouksia! Liity jäseneksi nyt!

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

DiivaDogin jäsenenä voit arvostella tuotteita verkkokaupassa. Arvostelujen määrää ei ole rajattu: voit kirjoittaa niin monta arvostelua kuin haluat. Kirjaudu klikkaamalla tästä tai liity klikkaamalla tästä.

Näin mittaat koirasi

Käytä mittanauhaa ja mittaa seuraavasti:

Koiranmittauskuva
  1. Mittaa kaulanympärys pannan kohdalta.
  2. Mittaa rinnanympärys etujalkojen takaa.
  3. Mittaa selän pituus kaulan takaosasta hännän tyveen.
  4. Mikäli koirasi on roteva tai erittäin runsaskarvainen suosittelemme, että valitset seuraavan koon.

Huomioithan, että valikoimassamme on tuotteita eri valmistajilta ja koot vaihtelevat valmistajien mukaan. Sen vuoksi kannattaa katsoa jokaisen tuotteen kohdalta juuri kyseisen valmistajan kokotaulukko. Haalareissa suosittelemme aina väljempää kokoa, jotta koirasi pystyy liikkumaan vapaasti. Jos koirallasi on paksu turkki tai olet kahden koon välillä, ota aina suurempi koko. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne kokojen suhteen.

Saattaisit pitää myös näistä:

  Loading...
Post your comment

DiivaDog & Co. - Pikkukaverien Store