Koiran Shampoo & Hoitoaine Settinä | Silkkisille Turkeille | Champion Professional | Settinä Edullisempi!

Arvostele ostamasi tuote – palkitsemme parhaat kommentit!

Champion Professional on trimmaajien ja kasvattajien kanssa kehitetty huippuluokan turkinhoidon kosmetiikkasarja. Tuotesarja perustuu koirien ihon ja turkin rakenteen ja toiminnan tieteellisiin tutkimustuloksiin. Laventelin tuoksu toimii aromaterapeuttisesti rentouttaen ja vähentäen koiran mahdollista stressiä pesun ja trimmauksen aikana. 

Champion Professional Shampoo for Yorkies on kehitetty erityisesti Yorkshirenterriereille ja Silkkiterriereille sekä muille silkinhienon turkin omaaville roduille. Shampoon sisältämät luonnolliset öljyt, lanoliini ja silkkiproteiini ylläpitävät turkin kuntoa ja antavat sille ainutlaatuista kiiltoa ja silkkisyyttä. Shampoon sisältämät öljyt hoitavat myös koiran ihoa ja tekevät turkista helpommin kammattavan ja muotoiltavan. 


Champion Professional Conditioner for Yorkies hoitoaine kehitetty erityisesti silkinhienon turkin omaaville roduille. Manteliöljy, lanoliini ja silkkiproteiinit hemmottelevat turkkia ja palauttavat ja ylläpitävät sen kiillon ja silkkisyyden. Hoitoaine vähentää turkin kuivumisesta johtuvaa sähköisyyttä ja karvan lentämistä ja tekee turkista erittäin hyvin kammattavan. Hoitoaineen säännöllinen käyttö ravitsee ja vahvistaa turkin rakennetta, ehkäisee takkujen muodostumista sekä auttaa kestämään vaihtuvia sääolosuhteita

Käyttöohjeet Shampoo
: Kostuta turkki kädenlämpöisellä vedellä. Levitä shampoota tasaisesti useaan kohtaan turkkia. Hiero turkkia kunnes shampoo vaahtoaa. Huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa. Täydennä turkin hoito Champion Professional hoitoainesarjan Yorkshirenterriereille kehitetyllä hoitoaineella. 


Käyttöohjeet Hoitoaine:  Pese koiran turkki Champion Professional Shampoo for Yorkies shampoolla. Levitä hoitoainetta tasaisesti pieninä erinä koiran turkkiin. Anna vaikuttaa 2-3 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti.

Ei sisällä
: saippuaa, parabeeneja, mineraaliöljyjä ja öljypohjaisia ainesosia, ftalaatteja, muuntogeenisiä organismeja (GMO). 
Säilytys: huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. 
250ml 
Valmistettu EU:ssa

Saatavuus: Loppu varastosta

32,90 €

Tilaukset lähtevät meiltä yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa, usein jopa tilauspäivänä.

DiivaDog & Co:n jäsenet saavat enemmän alennuskuponkeja ja tarjouksia! Liity jäseneksi nyt!

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

DiivaDogin jäsenenä voit arvostella tuotteita verkkokaupassa. Arvostelujen määrää ei ole rajattu: voit kirjoittaa niin monta arvostelua kuin haluat. Kirjaudu klikkaamalla tästä tai liity klikkaamalla tästä.

Näin mittaat koirasi

Käytä mittanauhaa ja mittaa seuraavasti:

Koiranmittauskuva
  1. Mittaa kaulanympärys pannan kohdalta.
  2. Mittaa rinnanympärys etujalkojen takaa.
  3. Mittaa selän pituus kaulan takaosasta hännän tyveen.
  4. Mikäli koirasi on roteva tai erittäin runsaskarvainen suosittelemme, että valitset seuraavan koon.

Huomioithan, että valikoimassamme on tuotteita eri valmistajilta ja koot vaihtelevat valmistajien mukaan. Sen vuoksi kannattaa katsoa jokaisen tuotteen kohdalta juuri kyseisen valmistajan kokotaulukko. Haalareissa suosittelemme aina väljempää kokoa, jotta koirasi pystyy liikkumaan vapaasti. Jos koirallasi on paksu turkki tai olet kahden koon välillä, ota aina suurempi koko. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne kokojen suhteen.

Saattaisit pitää myös näistä:

  Loading...
Post your comment

DiivaDog & Co. - Pikkukaverien Store