Koiran Sukat Pumpkin Bat | Liukuestesukat Koiralle | Topakat Koiran Jarrusukat Rohkeaan Etenemiseen | Ilmainen toimitus!

Arvostele ostamasi tuote – palkitsemme parhaat kommentit!

Miksi Jarrusukat?


  • Mukavat jarrusukat helpottavat liikkumista liukkaalla lattialla ja portaissa.

  • Jos koiralla on nivelkipuja, kipeät tai arat tassut, sukat suojaavat ja koira saa helpotusta liikkumiseen. Monelle koiralle liukas parketti tai laattalattia voi olla epämukava ja mukavat jarrusukat voivat olla iso apu. Liukkaat portaat voivat pelottaa koiraa ja varsinkin nivelkipuinen koira saattaa pelätä liukastumista.. 

  • Monet koirat palelevat myös sisällä. Lattia voi olla viileä ja esimerkiksi vähäisen aluskarvan takia koira voi olla kylmissään. 

  • Sukat suojaavat, jos tassuissa on tulehdusta tai haava. Sukat ovat kuitenkin neulosta, joten ulkokäyttöön kannattaa valita ulkotossut tai kengät.


Hintaan sisältyy neljä jarrusukkaa.

Saatavuus: Loppu varastosta

8,95 €

Tilaukset lähtevät meiltä yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa, usein jopa tilauspäivänä.

DiivaDog & Co:n jäsenet saavat enemmän alennuskuponkeja ja tarjouksia! Liity jäseneksi nyt!

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

DiivaDogin jäsenenä voit arvostella tuotteita verkkokaupassa. Arvostelujen määrää ei ole rajattu: voit kirjoittaa niin monta arvostelua kuin haluat. Kirjaudu klikkaamalla tästä tai liity klikkaamalla tästä.

Näin mittaat koirasi

Käytä mittanauhaa ja mittaa seuraavasti:

Koiranmittauskuva
  1. Mittaa kaulanympärys pannan kohdalta.
  2. Mittaa rinnanympärys etujalkojen takaa.
  3. Mittaa selän pituus kaulan takaosasta hännän tyveen.
  4. Mikäli koirasi on roteva tai erittäin runsaskarvainen suosittelemme, että valitset seuraavan koon.

Huomioithan, että valikoimassamme on tuotteita eri valmistajilta ja koot vaihtelevat valmistajien mukaan. Sen vuoksi kannattaa katsoa jokaisen tuotteen kohdalta juuri kyseisen valmistajan kokotaulukko. Haalareissa suosittelemme aina väljempää kokoa, jotta koirasi pystyy liikkumaan vapaasti. Jos koirallasi on paksu turkki tai olet kahden koon välillä, ota aina suurempi koko. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne kokojen suhteen.

Saattaisit pitää myös näistä:

  Loading...
Post your comment

DiivaDog & Co. - Pikkukaverien Store