Viilentävä Aqua CoolKeeper ranneke Red Western

Arvostele ostamasi tuote – palkitsemme parhaat kommentit!

Viilentävä ranneke Aqua Coolkeeper™ Red Western - suojaa itsesi ja lemmikkisi ylikuumenemiselta Aqua Coolkeeper™tuotteilla.

HydroQuartzia™ sisältävät Aqua Coolkeeper™ pitää ihmiset ja eläimet viileinä koko päivän! HydroQuartz™ aktivoituu ja muodostaa aktiivisen viilennysgeelin. HydroQuartz™ viilennysgeeli imee kehon lämpöä itseensä ja vapauttaa sen haihduttamalla. Näin viilennys alkaa heti ja jatkuu pitkään. Aqua Coolkeeper™ pysyy viileänä jopa viisi päivää!

Aqua Coolkeeper™ ei vaadi jääkaappia tai pakastinta. Aqua Coolkeeper™ laitetaan kylmään veteen ja se on muutamassa minuutissa valmis viilentämään kehosi!

Aqua Coolkeeper™ on turvallinen ja myrkytön. Laboratoriotestien raportit ovat saatavilla valmistajan verkkosivuilla www.aquacoolkeeper.com

Aqua Coolkeeperin™ voi pestä ja käyttää uudelleen ja uudelleen. Pese Aqua Coolkeeper™ käsin miedolla saippualla kylmässä tai lämpimässä vedessä ja Aqua Coolkeeper™ on taas kuin uusi!

✔ TURVALLISUUS TESTATTU SAKSALAISISSA JA AMERIKKALAISISSA LABORATORIOISSA
✔EI TESTATTU ELÄIMILLÄ

Saatavuus: Varastossa

14,90 €

Tilaukset lähtevät meiltä yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa, usein jopa tilauspäivänä.

DiivaDog & Co:n jäsenet saavat enemmän alennuskuponkeja ja tarjouksia! Liity jäseneksi nyt!

* Vaaditut tiedot

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

DiivaDogin jäsenenä voit arvostella tuotteita verkkokaupassa. Arvostelujen määrää ei ole rajattu: voit kirjoittaa niin monta arvostelua kuin haluat. Kirjaudu klikkaamalla tästä tai liity klikkaamalla tästä.

Näin mittaat koirasi

Käytä mittanauhaa ja mittaa seuraavasti:

Koiranmittauskuva
  1. Mittaa kaulanympärys pannan kohdalta.
  2. Mittaa rinnanympärys etujalkojen takaa.
  3. Mittaa selän pituus kaulan takaosasta hännän tyveen.
  4. Mikäli koirasi on roteva tai erittäin runsaskarvainen suosittelemme, että valitset seuraavan koon.

Huomioithan, että valikoimassamme on tuotteita eri valmistajilta ja koot vaihtelevat valmistajien mukaan. Sen vuoksi kannattaa katsoa jokaisen tuotteen kohdalta juuri kyseisen valmistajan kokotaulukko. Haalareissa suosittelemme aina väljempää kokoa, jotta koirasi pystyy liikkumaan vapaasti. Jos koirallasi on paksu turkki tai olet kahden koon välillä, ota aina suurempi koko. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne kokojen suhteen.

  Loading...
Post your comment

DiivaDog & Co. - Pikkukaverien Store