Koiran kengät | Tossut Pienelle Koiralle Camo Golden Green Boots | Kosteuttahylkivät, Pehmeät Suojatossut Koiralle | 4 Tossua Paketissa

Arvostele ostamasi tuote – palkitsemme parhaat kommentit!

Maastokuvioiset, hiukan kullanhohtoiset ulkoilutossut pienelle koiralle. Mukavat pehmeät, karvavuoriset tossut, jotka myös hylkivät kosteutta. Bootsit suojaavat kylmältä ja märältä, epäpuhtauksilta kaduilla, lasinsirpaleilta, jäältä, terävältä hiekoitussepeliltä ja jäänsulatuskemikaaleilta.

Tassut on helppo sujauttaa tossuihin. Tarkista tassun koko ja muista jättää tilaa myös kynsille. Jos olet epävarma mikä on paras koko, kannattaa valita mielummin aavistuksen isompi ja lisätä tossuun hieman vanua, jos jää hiukan väljäksi.

Paketissa on neljä tossua!

Saatavuus: Varastossa

33,90 €

Valitse mielummin aavistuksen isompi ja lisää vanua, jos tossu jää väljäksi

* Vaaditut tiedot

Tilaukset lähtevät meiltä yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa, usein jopa tilauspäivänä.

DiivaDog & Co:n jäsenet saavat enemmän alennuskuponkeja ja tarjouksia! Liity jäseneksi nyt!

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

DiivaDogin jäsenenä voit arvostella tuotteita verkkokaupassa. Arvostelujen määrää ei ole rajattu: voit kirjoittaa niin monta arvostelua kuin haluat. Kirjaudu klikkaamalla tästä tai liity klikkaamalla tästä.

Näin mittaat koirasi

Käytä mittanauhaa ja mittaa seuraavasti:

Koiranmittauskuva
  1. Mittaa kaulanympärys pannan kohdalta.
  2. Mittaa rinnanympärys etujalkojen takaa.
  3. Mittaa selän pituus kaulan takaosasta hännän tyveen.
  4. Mikäli koirasi on roteva tai erittäin runsaskarvainen suosittelemme, että valitset seuraavan koon.

Huomioithan, että valikoimassamme on tuotteita eri valmistajilta ja koot vaihtelevat valmistajien mukaan. Sen vuoksi kannattaa katsoa jokaisen tuotteen kohdalta juuri kyseisen valmistajan kokotaulukko. Haalareissa suosittelemme aina väljempää kokoa, jotta koirasi pystyy liikkumaan vapaasti. Jos koirallasi on paksu turkki tai olet kahden koon välillä, ota aina suurempi koko. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne kokojen suhteen.

Saattaisit pitää myös näistä:

  Loading...
Post your comment

DiivaDog & Co. - Pikkukaverien Store