Koiran Suojalasit, Lippalakit

Toimituskulut alk. 2,60€

Koirien suojalasit ja lippalakit ovat lisävarusteita, jotka voivat tarjota suojaa koirille erilaisissa tilanteissa.

Koirien suojalasit:
Koirien suojalasit, joita kutsutaan joskus myös "koiran aurinkolaseiksi" tai "koiran silmäsuojiksi", on suunniteltu suojaamaan koiran silmiä auringonvalolta, tuulelta, pölyltä ja roskilta.
Ne voivat olla hyödyllisiä erityisesti koirille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, varsinkin jos ne ovat alttiina voimakkaalle auringonvalolle tai tuuliselle säälle.
Suojalasit voivat myös auttaa koiria, jotka ovat herkkiä silmäongelmille tai alttiita silmävaurioille.

Koirien lippalakit:
Koirien lippalakit ovat pieniä päähineitä, jotka suojaavat koiran silmiä auringonvalolta ja voivat myös auttaa estämään auringonpistoksen riskiä.
Lippalakit voivat olla myös muotielementti, joka lisää koiran tyyliä ja antaa omistajille mahdollisuuden personoida lemmikkinsä ulkonäköä.
Ne ovat yleensä valmistettu kevyistä ja hengittävistä materiaaleista varmistaakseen mukavuuden.

Lippalakkeja on saatavana eri kokoja ja tyylejä, ja ne voivat olla erityisen hyödyllisiä koirille, jotka viettävät paljon aikaa auringossa.
On tärkeää varmistaa, että sekä suojalasit että lippalakit istuvat koiralle mukavasti ja että ne eivät aiheuta haittaa tai epämukavuutta. 

Koirien vaatetuksen käyttäminen voi vaatia totuttelua, ja omistajien tulisi seurata lemmikkinsä reaktioita varmistaakseen, että ne ovat mukavia ja turvallisia. 
Lisäksi on tärkeää, että lemmikki saa riittävästi ilmanvaihtoa ja ei koe liiallista kuumuutta käyttäessään näitä lisävarusteita.

14 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu