Koiran Valjaat

DiivaDog tarjoaa valikoiman valjaita niin arkeen kuin juhlaan. Monissa valjaissamme on myös taulutushihna valmiiksi mukana.

Koirien valjaat ovat käytännöllisiä tarvikkeita, jotka voivat tarjota useita etuja verrattuna perinteisiin kaulapantoihin. DiivaDogista löydät myös koristeellisempia juhlavaljaita hienoihin tapahtumiin.

Koiran valjaiden turvallisuus ja mukavuus:
Koiran valjaat jakavat vetopaineen tasaisemmin koiran keholle verrattuna kaulapantoihin, mikä voi olla erityisen tärkeää, jos koira vetää hihnassa tai on herkkä kaulan alueelle.
Koiran valjailla on vähemmän mahdollisuuksia aiheuttaa hengitystieongelmia tai vahingoittaa kaulaa, etenkin jos koira vetää äkillisesti.

Koiran koulutus ja ohjaaminen:
Valjaiden käyttö voi helpottaa koiran ohjaamista ja koulutusta, erityisesti jos koira on vielä koulutusvaiheessa tai jos sillä on taipumus vetää hihnassa.
Valjaiden avulla voi olla helpompaa ohjata koiraa oikeaan suuntaan ja hallita sen liikkumista.

Aktiiviset koirat ja ulkoilu:
Valjaat ovat erityisen suositeltavia aktiivisille koirille, jotka osallistuvat esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn tai vaelluksiin.
Ne tarjoavat lisäkontrollia, joka voi olla tarpeen, kun koirat liikkuvat vapaammin.

Eri tyyppiset valjaat:
On erilaisia valjasmalleja, kuten perinteiset valjaat, taluttimeen kiinnitettävät valjaat, ja ns. "Y-valjaat".
Perinteiset valjaat kiinnitetään selän päälle, kun taas Y-valjaat menevät koiran rinnan yli ja selän yli, muodostaen Y:n.
Valjaat voivat olla säädettäviä, jotta ne sopivat eri kokoisille koirille.

Valmistusmateriaalit:
Valjaita valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten nylonista, nahasta tai pehmeistä kankaista.
Valjaiden tulee olla kestäviä, mutta samalla tarjota riittävästi mukavuutta koiralle.

Ennen valjaiden valitsemista on tärkeää mitata koirasi koko ja harkita sen käytös- ja koulutustarpeita. Oikein valittu valjas voi parantaa koiran mukavuutta ja turvallisuutta ulkoillessa ja koulutettaessa.

34 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu