Koiran Panta, Hihna, Bandana

Koiran Panta, Hihna, Bandana

Toimituskulut alk. 2,80€

DiivaDogista löydät todella suuren valikoiman erillaisia pantoja, hihnoja ja bandanoita. Valikoimamme koostuu ihan peruspannoista aina bling-bling-pantoihin ja taluttimiin. Pääasiassa valikoimastamme löytyy pantoja pienemmille koirille, mutta isojakaan hauveleita ei ole unohdettu.

Koirien pannat, hihnat, flexit (joustavat hihnat) ja bandanat ovat yleisiä tarvikkeita, joita käytetään koirien kanssa liikkumiseen, kouluttamiseen ja tyylin luomiseen.

Koirien pannat:
Koirien pantoja käytetään yleensä pitämään koira kiinni kaulastaan. Ne voivat olla valmistettu nahasta, nylonista, kankaasta tai muista materiaaleista.
Yleisisimpiä pantatyyppejä ovat tavalliset kaulapannat, kuristavat pannat (esimerkiksi martingaalit) ja valjaat, jotka jakavat vetopaineen tasaisemmin koiran keholle. Diivadogista löydät valjaat omalta "valjaat-sivuiltaan".
Pannat voivat olla hyödyllisiä koulutuksessa, ja valjaat ovat usein suositeltavia erityisesti suurille tai vetäville roduille.

Koirien hihnat:
Koirien hihnat ovat käytännöllisiä välineitä, kun kuljetat koiraa ulkona. Ne voivat olla kiinteitä tai joustavia ja valmistettu useista materiaaleista.
Useimmat hihnat kiinnittyvät koiran pantaan tai valjaisiin ja antavat ohjaajalle mahdollisuuden ohjata koiraa.
Hihnoja on eri pituisia ja tyylejä, kuten lyhyitä talutushihnoja, pitkiä fleksihintoja ja monikäyttöisiä monitoimihintoja.

Koirien flexit (joustavat hihnat):
Flexi-hihnat ovat joustavia hihnoja, jotka antavat koiralle tietyn liikkumavaran, kun taas hihnankäyttäjä pystyy kontrolloimaan hihnan pituutta.
Ne ovat suosittuja sellaisissa tilanteissa, joissa koiran annetaan liikkua vapaammin, mutta joissa tarvitaan nopeaa hallintaa.
Flexi-hihnoja tulee käyttää huolellisesti, erityisesti kouluttamattomien tai hallitsemattomien koirien kanssa, jotta vältetään vammoja.

Bandanat:
Koirien bandanat ovat koristeellisia kaulapantoja.
Ne ovat enemmän tyyli- ja muotitarvikkeita kuin toiminnallisia. 

Bandanat voivat kuitenkin myös olla käytännöllisiä, jos ne on kostutettu lämpimällä säällä jäähdyttävää vaikutusta varten.

Bandanoja on saatavilla monissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa, joten ne voivat myös lisätä koiran tyylikkyyttä ja persoonallisuutta.

Kaikki nämä tarvikkeet tulisi valita ottaen huomioon koiran koko, käyttötarkoitus ja yksilölliset tarpeet. On myös tärkeää varmistaa, että koiran panta tai valjaat ovat oikean kokoiset ja mukavat käytössä.

97 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu